Eigen dossiers

De zorgteam bestaat uit de medewerkers die toegang hebben tot het dossier. Wanneer je een dossier aanmaakt wordt je automatisch toegevoegd aan de care team als case-owner (dossierbeheerder).

Door op de [ + Voeg Toe ] knop te klikken, kun je collega’s toevoegen aan de care team.

Andere dossiers

Wanneer je geen deel uitmaakt van de care team, krijg je de melding [ U bent geen lid van het zorgteam ] te zien aan de linkerkant van je scherm.

Je kan dit veranderen door naar [ Team ] te gaan en jezelf toe te voegen aan het zorgteam door op [ + Word Teamlid ] te klikken.

Care-team member archiveren

Je kan een care-team member archiveren door op de vuilblik-icoon te klikken die je naast hun naam terugvindt. Je kan jezelf als dossierbeheerder niet verwijderen.