Je kan een dossier opzoeken op twee manieren: via rijkregister- of bisnummer of op naam:

Rijkregister- of bisnummer

Klik op [Open met nationaal nummer] om een opzoeking uit te voeren met een rijkregister- of bisnummer.

Er verschijnt een pop-up waar je de gegevens kunt invoeren.

• Indien je een opzoeking via bisnummer uitvoert, schakel je de optie [Belgisch rijkregisternummer] uit door op de blauwe knop te klikken.
  • Klik op [Open] nadat je de gegevens hebt ingevoerd. Indien het systeem de nummer herkent, opent het automatisch het gevraagde dossier. Indien de nummer niet herkent wordt, brengt de zoekopdracht de dossiers met de gegevens die het meest overeenkomt naar boven.

Op naam

Klik op [Zoek] om een opzoeking uit te voeren via naam

• Klik op de tekstvak om een zoekopdracht uit te voeren.
  • Typ de naam van je cliënt in en druk op enter/klik op de zoekicoon.
  • De zoekopdracht brengt het resultaat dat het meest overeenkomt naar boven