Na het inloggen kom je terecht op de startpagina van Notes. Hier krijg je een overzicht van je dossiers.

In een dossier kun je:

• De persoonsgegevens van de client registreren;
  • Actiepaden benutten;
  • Informatie delen met zowel je cliënt, collega’s en externen;
  • Taken toewijzen aan cliënten of collega’s.

Om een nieuwe dossier aan te maken, klik je op de startpagina op [ Nieuw ]

Er verschijnt een pop-up waar je de dossiergegevens kunt ingegeven.

Let op! Om een dossier aan te maken moet je een rijkregister- of bisnummer invoeren.

Voer de gegevens in en klik op Opslaan.

Indien er al een dossier bestaat met de rijkregister- of bisnummer die je hebt ingevuld, verschijnt er een melding onderaan je scherm:

Zoek deze dan op via de Open met nationaal nummer ]-knop.