Foutmelding bij het inloggen

Indien je volgende foutmelding krijgt bij het inloggen, kan het zijn dat je de verkeerde URL naar de inlogpagina gebruikt.

FluviCare maakt gebruik van een externe inlogpagina om de veiligheid van je gegevens te bewaken. Wanneer je notes.mediligo.com intypt in je browser, wordt je omgeleidt naar een externe inlogpagina met een andere URL.

Wanneer je deze opslaat als bladwijzer in je browser, krijg je bij je volgende login de foutmelding die je bovenaan deze pagina ziet staan. Om dit te vermijden, raden we je aan om de bladwijzer te wijzigen naar notes.mediligo.com.

Bladwijzer wijzigen

Om een bladwijzer te wijzigen klik je met je rechtermuisknop op de bladwijzer in kwestie en selecteer je 'Bladwijzer bewerken'.

Er verschijnt een pop-up waar je de gegevens kan aanpassen.

Verwijder de URL en typ notes.mediligo.com. Klik op 'Opslaan' om de wijzigingen te bewaren.

Je bladwijzer zal je nu via de juiste URL naar de inlogpagina sturen. Indien je nog steeds een foutmelding ontvangt, neem dan contact op met support@leapstation.freshdesk.com met een screenshot van de foutmelding.