Om aan te melden als gebruiker op het Mediligo Notes platform (voor FluviCare of SKA), ontvang u een e-mail met een unieke licentie-code.

Wanneer u nog geen account op het platform heeft, moet u zich eerst registeren. Dat kan door te surfen naar https://notes.mediligo.com/en op de knop “Sign up now” te klikken (taal kan eventueel gewijzigd worden op deze pagina).

Graphical user interface, application

Description automatically generated

Het systeem maakt om veiligheidsredenen gebruik van multi-factor authenticatie: u moet zowel een geldig e-mail adres als GSM nummer registreren voor de toegang.

Ter info: het e-mail adres voor de login hoeft niet dezelfde te zijn als diegene waarop u de uitnodiging ontving.

Het registratieproces bestaat uit 3 stappen

Als u al een account heeft voor een andere toepassing op het Mediligo Notes platform, kan u gewoon naar https://notes.mediligo.com/redeem-invite  gaan en met uw bestaande account inloggen. Na inloggen kan u meteen de instructies in stap 3 volgen.

Stap 1: E-mail & paswoord

In deze stap stellen u eerst het e-mail adres in dat u wenst te gebruiken om aan te melden.

Daarna vult u de andere velden in, en klikt op “Create” om de account aan te maken.

Stap 2: SMS bevestiging instellen

Graphical user interface, application
Description automatically generated

Voor elke toegang moet u uw identiteit bevestigen via een SMS. In dit scherm vult u het land + telefoonnummer in.

Na het aanklikken van “Send Code” ontvang u een bevestigings-SMS. De code in deze SMS moet u ingeven in het scherm.

Stap 3: Licentie koppelen

Graphical user interface, text, application, email
Description automatically generated

We hebben nu E-mail & GSM gekoppeld aan het platform, en moeten nu nog de juiste licentie/rechten toewijzen. Daarvoor ontving u in de originele mail een activatie-code. In het volgende scherm kan u deze invoeren, en wordt u automatisch gekoppeld aan de juiste toepassing.